“Bi Saksı Sağlık, Bi Saksı Doğallık” birincilik getirdi

“Hayal Edin Gerçekleştirelim” Final’inde Çevre kategorisi birinciliğini “Bi Saksı Sağlık, Bi Saksı Doğallık” projesi ile T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Ayşegül Şafak ve Damla Özata kazandı.

Kredi Kayıt Bürosu’nun, üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı sosyal sorumluluk yarışması “Hayal Edin Gerçekleştirelim”, bu yıl 156 farklı üniversiteden ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi gören 1.458 öğrenci tarafından yoğun ilgi gördü. Yarışamaya Çevre, Eğitim, Findeks Finansal Okuryazarlık, Kültür-Sanat, Sağlık-Spor ve Toplumsal olmak üzere 6 kategoride, toplam 2.080 proje katıldı.

Kredi Kayıt Bürosu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Ödül Töreni’nde Çevre kategorisi birincisi olan Ayşegül Şafak ve Damla Özata ödüllerine kavuştu.

Basına yansıyanlar:

Hayalleriyle ödüllerin sahipleri oldular