TELAFİ DERS DUYURUSU

İSTANBUL YERLEŞKESİ

MİMARİ RESTORASYON VE MODA TASARIMI (TÜRKÇE) PROGRAMI

1. SINIF ÖĞRENCİLERİNE DUYURU

16 Aralık 2015 Çarşamba günü Okt. Selim KAPANCI’nın mazereti nedeniyle yapılamayan AIT101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersinin, telafisinin yer aldığı tarih, saat ve derslik aşağıda yer almaktadır.

İlgili öğrencilere önemle duyurulur.

Dersin Kodu

Dersin Adı

Derslik

AIT101

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I

28.12.2015

107 nolu

21.12.2015
                                                                                                                                    Öğr. Gör. Ganimet SEÇ                                                                                                                                                  Müdür V.

21 Aralık 2015 Pazartesi