2015 – 2016 AKADEMİK YILI ERASMUS - YURTDIŞI STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

2015-2016 Akademik Yılı Erasmus - Yurtdışı Staj Hareketliliği Başvuruları 01 Mart – 01 Nisan 2016 tarihleri arasında alınacaktır. Başvurmak isteyen öğrencilerimizin bir adet vesikalık fotoğraf ve güncel transkriptleri ile birlikte Uluslararası İlişkiler Ofisine (Öğr. Gör. İlker Turan) müracaat ederek, başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Başvuruları uygun bulunan adaylar 4 Nisan 2016 tarihinde www.faruksarac.edu.tr adresinde ilan edilerek İngilizce Hazırlık Programı tarafından hazırlanmış olan İngilizce yazılı dil sınavına katılmak üzere çağrılacaktır. Sınav B2 seviyesinde düzenlenecek ve sınav barajı 55/100 olacaktır. Sınav  11 Nisan 2016 tarihinde düzenlenecektir. (Sınav tarihinde değişiklik yapılabilir. Başvuran öğrencilerin sınav tarihi için faruksarac.edu.tr uzantılı mail adresini takip etmeleri gerekmektedir). İngilizce yazılı sınavına girmeyen adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

3 Mart 2016 Perşembe