AKADEMİK İLAN

ÖĞRETİM ELEMANI ALIMINA İLİŞKİN İLAN

Meslek Yüksekokulumuz akademik birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunun 31. Maddesi ile, YÖK’ün ilgili mevzuatları doğrultusunda “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik” uyarınca 2016 – 17 akademik yılı için görev yapmak üzere, aşağıda ilan edilen programlara tam zamanlı sözleşmeli statüde öğretim görevlisi alınacaktır.

Bursa Kampüs

Kadro Tipi

İlan No

Kadro Sayısı

Moda Tasarımı

1009262

Fakültelerin ‘Moda Tasarımı’ ‘Tekstil ve Moda Tasarımı’ bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Bu anabilim dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak veya lisans mezuniyetinden sonra belgelemek kaydıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak.

Moda Yönetimi

1009265

Fakültelerin ‘Pazarlama’ ‘İşletme’ bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Bu ana bilim dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak veya lisans mezuniyetinden sonra belgelemek kaydıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak.

Dış Ticaret

1009271

Fakültelerin ‘Uluslararası Ticaret’ ‘İktisat’ bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Bu ana bilim dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak veya lisans mezuniyetinden sonra belgelemek kaydıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak..

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

1009274

Fakültelerin ‘Halkla İlişkiler ve Tanıtım’ ‘Halkla İlişkiler ve Reklamcılık’ bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Bu ana bilim dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak veya lisans mezuniyetinden sonra belgelemek kaydıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak.

Grafik Tasarım

1009277

Fakültelerin ‘Grafik’ ‘Grafik Tasarımı’ bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Bu ana bilim dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak veya lisans mezuniyetinden sonra belgelemek kaydıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak.

Mimari Restorasyon

1009279

Fakültelerin ‘Mimarlık’ ‘İç Mimarlık’ ‘İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı’ bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Bu ana bilim dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak veya lisans mezuniyetinden sonra belgelemek kaydıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak.

1009281

Fakültelerin ‘Mimarlık’ bölümünden mezun olmak. Lisans mezuniyetinden sonra belgelemek kaydıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak.

1009283

Fakültelerin ‘Mimarlık’ bölümünden mezun olmak. Bu ana bilim dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak veya lisans mezuniyetinden sonra belgelemek kaydıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak.

Aşçılık

1009285

Fakültelerin ‘Gastronomi’ ‘Gastronomi ve Mutfak Sanatları’ ‘Yiyecek İçecek İşletmeciliği’ bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Bu anabilim dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak veya lisans mezuniyetinden sonra belgelemek kaydıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak.

3

İstanbul Kampüs

Kadro Tipi

İlan No

Kadro Sayısı

Moda Tasarımı

1009264

Fakültelerin ‘Moda Tasarımı’ bölümünden mezun olmak ve lisans mezuniyetinden sonra belgelemek kaydıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olmak.

BAŞVURU KOŞULLARI

• 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak

• Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

• ALES’den lisans mezunu olunan alanda, en az 70.0 puan almış olmak

• İlan edilen koşullarda farklı bir süre belirtilmemişse, belgelendirmek kaydıyla alanlarında en az iki yıl tecrübeli olmak.

BAŞVURU BELGELERİ

• Başvuru dilekçesi (dilekçe formatı için tıklayın)

• Lisans ve Yüksek lisans belgesinin onaylı fotokopisi

• Lisans Transkript belgesinin onaylı fotokopisi

• ALES Belgesi (ALES muafiyeti varsa, görev yapılan yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi ve atama olur yazısı)

• Ayrıntılı özgeçmiş

• YÖK Özgeçmiş formatı ile hazırlanmış özgeçmiş

• İş Tecrübe Belgesi (SGK dan alınmış hizmet döküm belgesi ile birlikte)

• Nüfus Cüzdanının örneği

• Erkek Adaylar için askerlik terhis, tehir veya tecil belgesi

• Bir adet fotoğraf (arkasına ad-soyad ve tc kimlik no yazılmış)

• Alanında uzman en az iki kişiden alınmış referans mektubu

Sınavda başarılı olan adaylardan öğretim elemanı ataması sırasında yukarıda belirtilen belgelerin asılları istenir. Başvuru belgeleri hiçbir şekilde iade edilmez.

BAŞVURU ŞEKLİ

Adaylar, başvuru adresine şahsen veya posta ile başvuruda bulunabilirler. İlan edilen süreler dışında veya eksik belge ile yapılan başvurular işleme alınmaz.

BAŞVURU ADRESİ

15 Ağustos 2016 Pazartesi

Atama İşlemleri

22 – 26 Ağustos 2016

(*) Sınav saati ayrıca ilan edilecektir.

SINAV YERİ

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Kocanaip Mah. Kaplıca Cd. No: 3 Muradiye / Osmangazi – BURSA

SONUÇLARIN İLANI

Ön değerlendirme ve sınav sonuçları yüksekokulumuz web sayfasında yayımlanacak olup, bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

29 Haziran 2016 Çarşamba