“Gelin, Geleceğinizi Birlikte Tasarlayalım….”

T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Tanıtım ve Tercih Günleri, 11 Temmuz Pazartesi günü Bursa ve İstanbul kampüslerimizde başladı.

Doğru tercih yapmak isteyen aday öğrenciler için, Bursa ve İstanbul kampüslerimizde tüm hazırlıklar tamamlandı. Tercih Danışmanlarımız aday öğrencilere danışmanlık hizmeti verecek ve öğrencilerin tercihlerindeki hata yapma risklerini ortadan kaldıracak. 11 Temmuz- 2 Ağustos tarihlerinde Saat 09.00 ile 18.00 arasında kampüslerimize gelen aday öğrenciler ve aileleri bu hizmetten faydalanabilecek.

T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu akademisyenleri de bölümler ve mesleki eğitim konularında bilgi almak isteyen öğrenci ve ailelerin sorularını cevaplandırıyor olacak. Tanıtım ve Tercih Günlerinde ziyaretçimiz olan aday öğrenciler ve aileleri, Bursa ve İstanbul kampüslerimizi gezme ve detaylı tanıma fırsatı bulacaklar. Tanıtım Günleri ve Tercih Danışmanlığı hizmeti 2 Ağustos tarihinde sona erecek.

11 Temmuz 2016 Pazartesi