Sanat kokulu sergi

T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencilerinin, dönem boyunca yaptıkları illüstrasyon, karakalem, fotoğraf ve özgün baskı çalışmalarının yer aldığı sergi törenle açıldı.

SERGİ | T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencilerinin, dönem boyunca yaptıkları illüstrasyon, karakalem, fotoğraf ve özgün baskı çalışmalarının yer aldığı sergi törenle açıldı.

BURSA kampüsünde gerçekleştirilen dönem sergisinin açılışına Okul Müdürü Esin Baylan Çiçek, Müdür Yardımcısı Ganimet Seç ve öğretim görevlileri katıldı. Sergide program öğrencilerinin uygulamalı dersleri kapsamında yapmış oldukları çalışmaların yanı sıra düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilerin çalışmalarına da yer verildi. 'GURUR DUYUYORUM' Grafik Tasarım Programı 1'inci ve 2'nci sınıf öğrencilerinin güz dönemi boyunca yetenek ve yaratıcılıklarını sergiledikleri çalışmalar ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Öğrencileri tebrik eden Okul Müdürü Esin Baylan Çiçek, "Sizlerle gurur duyuyorum" dedi. Dönem Sergisi 10 Mart tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

9 Mart 2017 Perşembe