BASINDAN: Faruk Saraç Okul Açıyor (Sabah Gazetesi - 05.05.2015)

Ünlü modacı Faruk Saraç, kendi adını taşıyan tasarım meslek yüksek okulunu yarın İstanbul´da açıyor Modacı Faruk Saraç, ikinci moda tasarım kulunu açmaya hazırlanıyor. Ünlü modacının okulu, İstanbul´da Ahırkapı Feneri´nin yanında bulunan ve

Ünlü modacı Faruk Saraç, kendi adını taşıyan tasarım meslek yüksek okulunu yarın  İstanbul´da açıyor Modacı Faruk Saraç,  ikinci moda tasarım kulunu açmaya hazırlanıyor. Ünlü modacının okulu, İstanbul´da Ahırkapı Feneri´nin yanında bulunan ve  1. Dünya Savaşı sırasında dikimhane olarak kullanılan tarihi binada hizmet verecek.

İLK OKUL BURSA´DA

T.C. Faruk Saraç İstanbul Tasarım Meslek Yüksek Okulu; yarın devlet protokolü, iş ve moda dünyasının katılacağı görkemli bir törenle açılacak. Okulda; İngilizce ve Türkçe moda tasarımının yanı sıra mimari, restorasyon ve dış ticaret alanlarında da eğitim verilecek. 34 yıllık deneyimiyle yeni tasarımcılar yetiştirecek okulun, ilki 2010 yılında Bursa´da açılmıştı.

15 Eylül 2015 Salı