EFSANELER PODYUMA ÇIKTI - Olay Gazetesi

EFSANELER PODYUMA ÇIKTI

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu öğrencileri, mezuniyet günlerinde farklı bir projeye imza atarak Türk sinemasının önemli yüzlerinin kıyafetleriyle podyumda boy gösterdiler.

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu´nda önceki gün mezuniyet heyecanı vardı. Her yıl mezuniyete  özel belirlenen projelerin bu dönemki konusu Sinemanın Yüz´Ieri oldu. Öğrenci velilerinin ilgi gösterdiği mezuniyet davetinde ilk olarak grafik tasarım programı öğrencilerinin hazırladığı ve Yeşilçam efsanelerinin portrelerinin yer aldığı sergi ziyarete açıldı. Etkinliğin finalinde ise Moda Tasarım Programı öğrencileri Adile Naşit´ten Belgin Doruk´a, Ayhan Işık´tan Sadri Alışık´a kadar önemli yıldızların kılığına girerek podyumda boy gösterdi. Kendi tasarladıkları kıyafetlerle ve makyajlarıyla beğeni toplayan öğrenciler alkış aldı.

Olay Gazetesi Çekirge Eki  23 Haziran 2015 -  MAHMUT DURGUT

25 Haziran 2015 Perşembe