Çekirge Bursa: FARUK SARAÇ´TAN HAYAT DERSİ (29.09.2015 Salı)

Faruk Saraçtan Hayat Dersi Çekirge Bursa

FARUK SARAÇ´TAN HAYAT DERSİ
Olay Gazetesi Çekirge Eki (Bursa)
29.09.2015 Salı

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulunun 2015-2016 akademik yılı Bursa Kampüsü´nün açılışında konuşan modacı Faruk Saraç, babasının öğüdünü ´İlk ders´ olarak paylaştı.

Geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında ´Moda Yöetimi Programı´nı açarak bir ilke imza atan Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Bursa Kampüsü´nün açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Açılışta konuşan Faruk Saraç "İlk hayat dersim" dedği babasının kendisine verdiği öğüdü, "Hayatta İnsanların takip edeceği biri ol" diye paylaştı. Saraç, "Bu okula 35 yıllık alın terimi verdim. Başarılı olmak için tıpkı bir anne gibi özenli, zamanını veren, emeğinizi veren insanlar olmalısınız" dedi. Faruk Saraç Tasarım MYO´nun Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısız Zülal Saraç ise, "Bilimi sanatla buluşturmak hayalini kuran Faruk Saraç´ın bu hayalini siz öğrenciler gerçekleştireceksiniz" şeklinde konuştu.

29 Eylül 2015 Salı