2016 - 2017 Akademik yılı açılışımızdan basına yansıyanlar

T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu 2016-2017 akademik yılında yeni öğrencileriyle buluştu. Bursa Kampüsü´nün ilk dersine giren okul müdürü Dr. Esin Baylançiçek, öğrencilere seslendi; "Faruk Saraç´lı olmanın farkını ortaya koyun ve kendiniz için çok şey yapın" 2010 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan ve birbirinden başarılı projelere imza atan Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, 2016-2017 akademik yılında Mimari Restorasyon ve Aşçılık programı ile büyümeye devam edecek. Öğrencilerin ilk derslerine rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Mütevelli Heyet Başkanı Faruk Saraç yerine Okul Müdürü Dr. Esin Baylançiçek, katıldı. 7´inci akademik yıl açılışının hayırlı olması dileğinde bulunan Baylançiçek, "Aramıza katılan yeni öğrencilerimizi tekrar kutluyor, yaşamlarınızı olumlu yönde etkileyeceğine inandığımız tercihleriniz ve güveniniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

3 Ekim 2016 Pazartesi